maciejko napisał:
ja nie mówie o pendlerach tylko o zwykłych ludziach którzy niekoniecznie mają zone, dziecko etc.
Pozatym proponuje wybrac sie na wycieczke do najbliższego oddziału Politi, tam mozna dostać rzetelne info
No i masz ja byłem w takiej sytuacji( ot zwykły człowiek) d-numer umowa na stałe od pierwszego dnia i co dupa zakaz poruszania się samochodem na obcych blachach..........
informacje uzyskałem dopiero od urzędnika który mi jasno wytłumaczył co i jak pokazał przepisy,jak przepisy wyglądają w moim przypadku. Sam byłem przekonany że do roku to mogę jeździć, a słyszałem kilkanaście różnych opinii od takich znawców jak ty............ co to już parę lat w NO i nawet jak mają czarno na białym to i tak widzą swoje......
A to toll to nie jest rzetelne info?!?!
Spora cześć krawężników nie ma pojęcia jak dokładnie przepisy wyglądają w takim przypadku bo to nie ich "brocha".......
Rozwalają mnie na łopatki tacy ludzie. podajesz gościowi link na stronie służby która jest za takie sprawa odpowiedzialna, a on cie wysyła na policje......................